fbpx

Autode toomine Saksamaalt

Soovite osta uueväärse kasutatud auto Saksamaalt?

Autode toomine Saksamaalt

Soovite osta uueväärse kasutatud auto Saksamaalt?

Toome teile uueväärse kasutatud auto
Saksamaalt soodsa hinnaga!

Auto toomise hind 100% sissemaksu juures vaid 550€

Vajan auto leidmisel abi

Täitke, kui soovite, et leiaksime teile ideaalse auto

Mul on kuulutuse link

Täitke, kui te teate juba, millist autot soovite tuua

Auto toomine Saksamaalt

Unistuste Auto Saksamaalt otse Teieni!

Kas olete unistanud ideaalsest kasutatud autost, mis on märkimisväärselt soodsama hinnaga ning paremas seisukorras kui Eestis müüdavad kasutatud autod?

*Meie toodud autosid on võimalik ka liisingusse võtta!

Olgem ausad, Eestis on kvaliteetsete ja taskukohaste kasutatud autode leidmine pigem keeruline. Meie kliimas kannatavad autod rohkem, samuti on erinevused keskmistes sõitude vahemaades ning üldises sõidukultuuris. Seetõttu tasub pilk tõsta Saksamaale, kus on lai valik kvaliteetseid kasutatud autosid!

Auto toomine Saksamaalt on suurepärane võimalus leida oma unistuste sõiduk soodushinnaga ja potensiaalselt ka paremas seisukorras, kui sama auto Eestist ostes.

Saksamaa teedel on autod üldiselt vähem kulunud ja hooldatud hoolikamalt, mistõttu leiate sealt tõenäolisemalt parema hinna-kvaliteedi suhtega auto.

Abistame Teid kogu protsessi vältel!

Meie Saksamaalt auto toomise teenus hõlmab kõike, mida vajate muretu autoostuks Saksamaalt:

Ekspertnõustamine: aitame Teil valida oma vajadustele ja eelarvele sobivaima auto mudeli.

Kohapealne tehnokontroll: Meie koostööpartnerid on Saksamaal kohapeal, et kontrollida auto visuaalset- ja tehnilist seisukorda ja teha proovisõit.

Tehnoülevaatus: viime läbi põhjaliku auto tehnoülevaatuse meie usaldusväärse koostööpartneri juures, et tagada auto tehniline korrasolek.

Ajalugu ja dokumendid: kontrollime auto ajalugu ja dokumente, samuti teeme taustakontrolli auto müüjale, et olla kindlad selle õigsuses.

Auto ost ja transport: ostame auto Teie eest ära ning korraldame selle ohutu transpordi Eestisse, soovi korral võtame ka ARKis arvele ning teostame auto keemilise puhastuse.

Miks valida just meie auto toomise teenus?

Säästke aega ja raha: Meie meeskond tegutseb Saksamaal ja Eestis, säästes Teie aega ja võimaldades Teil valida oma uus auto laiemast valikust. Meie kogemus aitab Teil leida parema hinnaga auto ning vältida potentsiaalseid petususkeeme või vigaseid autosid.

Rahu ja kindlus: Unustage muretsemine auto seisukorra pärast. Meie teostame põhjaliku ülevaatuse ja kontrollime dokumente, et tagada Teie rahulolu.

Läbipaistvus ja mugavus: Teid hoitakse kursis protsessi igas etapis. Saate mugavalt valida endale sobivaima teenuste paketi ja maksta arve mugavalt internetipanga kaudu.

Lisateenused: Pakume ka lisateenuseid, nagu näiteks nagu autole põhjaliku tehnohoolduse korraldamine, modifitseerimine või auto registreerimine ARKis ning aitame teid ka juhul, kui soovite auto võtta liisingusse. Nii saate oma uue sõiduki kasutamiseks kõik vajaliku kiiresti ja lihtsalt korda aetud.

Kasutatud auto ostmine Saksamaalt on suurepärane võimalus leida kvaliteetne sõiduk soodushinnaga. Meie teenus muudab selle protsessi Teie jaoks lihtsaks, mugavaks ja muretuks.

Ärge leppige vähemaga! Täitke meie veebilehel kontaktivorm ja meie spetsialist võtab Teiega ühendust, et aidata Teil leida Teie unistuste auto Saksamaalt.

Auto transport (ilma lisateenusteta) Saksamaalt

Kui teil on auto väljavalitud ning saate auto ise Saksamaalt välja osta, pakume teile auto Eestisse transportimise teenust alates 500 eurost, olenevalt autost. Auto tuuakse meie treileriga ning auto saabub Eestisse enamasti nädala jooksul turvaliselt ning lubatud ajaks. Kui te soovite auto saksamaalt transportimise teenuse hinda, küsige pakkumist.

Toome teie uue auto Saksamaalt otse koju!

Meie teenuse hind algab taskukohasest 550 eurost + käibemaks (kui teete 100% sissemaksu).

Pakume erinevaid teenuste pakette vastavalt Teie vajadustele ja soovidele.

Omame laia kogemustepagasit Saksamaa autoturul tegutsemise osas.

Ning sõitke oma uue unistuste autoga juba nädala pärast!

Auto toomine Saksamaalt küsimused

Korduma kippuvad küsimused ning nende vastused

Kui te saate auto ise kohapeal väljaostetud ning vajate vaid meiepoolset transporti Saksamaalt Eestisse, on teenuse hind 550€. 

Teenus sisaldab kohta meie treileril, mis toimetab teie auto kohale hiljemalt nädala jooksul.

Auto toomise hind sõltub sellest, milliseid lisateenuseid te soovite ning teie sissemakse suurusest. 

Mida suurem on teie poolt tehtud sissemakse, seda väiksem on teenuse hind.

Minimaalne auto toomise hind on 550€ + käibemaks ning auto toomine koos erinevate lisateenustega võib maksta:

Auto valimisel aitamine ja kohale toomine

– leiame teile sobiva auto
– teeme kohapeal tehnokontrolli
– teeme proovisõidu
– teeme müüjale taustakontrolli
– kontrollime auto ajalugu
– kontrollime auto läbisõitu
– ostame auto välja
– transpordime auto Eestisse

Paketi hind: 1100€

Lisatasu eest on võimalik soetada:

ARK registreerimine 180€
Keemiline puhastus 150€
Lisagarantii uuematele autodele 1900€

Autosid on võimalik võtta ka liisingusse. 

Täpse hinnapakkumise saamiseks võtke meiega ühendust.

Jah. Toome autosid ka Rootsist ning mujalt Euroopast. Rootsis on lai valik erinevaid Volvosid, mis on tihti tänu kultuurilistele erinevustele ka heas seisukorras. Vaadake lähemalt meie kokkuvõtet: auto toomine Rootsist.

Jah. Pakume teie autole tehnohoolduse võimalust meie partnerettevõtete juures Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. 

Meie koostööpartnerid on tuntud Eesti autoteenindused ning võite murevabalt oma auto meie kätte usaldada. Eemaldame vajadusel või soovi korral auto vead ning modifitseerime, näiteks lisame lisad või teostame CHIP-tuningu.

Jah, kõiki autosid, mis selleks kvalifitseeruvad, saab võtta ka liisingusse. Teeme koostööd kõigi Eesti suurimate liisingufirmadega- ja pankadega.

Jah. Autodele, mille väljalaskeaasta pole hilisem kui 2020 ning mis pole sõitnud rohkem kui 150 000 kilomeetrit, saab tellida lisagarantii, mille hind on 1900 eurot. Selline lisagarantii hõlmab endas kõiki võimalikke riske, mis autoga tehniliselt juhtuda võib.

Auto toomine saksamaalt koos lisateenustega (tehnoülevaatus Saksamaal) võib maksma minna kuni 1200 eurot, kuid keskmiselt on ühe auto toomine, koos sobiva auto leidmise teenusega ca 800€ auto kohta.

Aitame teil leida sobiva sõiduki kuulutuse, teeme autole kohapeal põhjaliku kontrolli ning sobivusel toome selle Eestisse, registreerime ARKis ning toimetame teile.

Auto värvimine ei kuulu meie poolt pakutavate teenuste hulka, aga saame teile soovitada meie koostööpartnereid, kes teostavad auto kere-ja värvimistööd alati professionaalselt ning konkurentsivõimelise hinnaga.

Autode ost,
raha kohe

Ostame teie vana auto ning maksame kuni 85% hinnast juba samal päeval

Kasutatud autode müük

Lai valik kasutatud ja uueväärseid autosid Saksamaalt ja Euroopast

Uueväärsed kasutatud autod Euroopast

Kõik meie poolt toodud autod on kontrollitud ajaloo- ning läbisõiduga ning kõigile müüdud autodele kehtib müügigarantii.

Golden Car Estonia

Vajate konsultatsiooni uue auto leidmiseks?