fbpx

Autode toomine Euroopast

Otsite usaldusväärset auto transporditeenust Euroopast?

Autode toomine Euroopast

Soovite osta uueväärse kasutatud auto Saksamaalt?

Küsi auto transpordi hinda!

Jätke meile oma andmed ning küsige hinda

Auto toomine Euroopast

Toome teie soovitud sõiduauto, kaubiku, mahtuniversaali või maasturi soodsa hinnaga ning kokkulepitud ajaks Teile koju kätte mistahes Euroopa riigist. Küsige auto transpordi individuaalset hinnapakkumist.

Auto transport Euroopast

Auto toomine Euroopast: tooge oma unistuste auto mugavalt koju!


Kas olete leidnud ideaalse auto mõnest Euroopa riigist, ehk isegi juba välja ostnud, aga muretsete transpordi pärast? Usaldage auto transport sellele spetsialiseerunud ettevõttele! Pakume soodsat ja kiiret autotranspordi teenust enamikest Euroopa Liidu riikidest. Toome teie uue sõiduauto, kaubiku või maasturi kokkulepitud ajaks ning turu parima hinnaga teile koju kätte, vajadusel pakume ka lisateenuseid, nagu auto tehnohooldus, auto modifitseerimine või remont.

*Lisaks auto transpordile, pakume ka lisateenuseid!

Miks valida meie auto Euroopast toomise teenus?

Soodne hind: Pakume konkurentsivõimelisi hindu, mis algavad alates 500 eurost, olenevalt auto suurusest ja vahemaade pikkusest.

Kiire tarne: Teie auto jõuab Eestisse umbes nädala jooksul alates tellimuse esitamisest.

Ohutu transport: Transpordime autosid kaasaegsete ja hooldatud treileritega, tagades Teie auto ohutuse.

Kogemus ja usaldusväärsus: Oleme tegutsenud autode impordi valdkonnas juba aastaid ning omame laialdasi teadmisi ja kogemusi.

Mugavus: Pakume täisteenust, mis hõlmab auto peale- ja mahalaadimist, kindlustust ja kõiki vajalikke dokumente.

Paindlikkus: Pakume laia valikut lisateenuseid, näiteks autole tehnoülevaatuse korraldamine või ARK-is registreerimine Eestise jõudes.

Kuidas auto toomise protsess toimib?

Küsige pakkumist: Täitke meie veebilehel ankeet või võtke meiega ühendust telefoni teel. Pakume Teile personaalse pakkumise vastavalt Teie auto suurusele ja auto asukohale.

Broneerimine: Kui olete pakkumisega rahul, saate broneerida transpordiaja.

Auto peale- ja mahalaadimine: Meie meeskonna liige laadib Teie auto ettevaatlikult treilerile Teie valitud asukohas.

Transport: Transpordime Teie auto Eestisse ohutult ja kiirelt.

Auto kättetoimetamine: Teie auto saabub Eestisse umbes nädala jooksul olenevalt riigist ning meie esindaja toimetab auto Teie poolt valitud asukohta.

Meie auto toomise teenuse plussid

Säästke aega ja raha: Valides meie auto Euroopast toomise teenuse säästate aega ja raha. Meie hinnad on konkurentsivõimelised ning toome teie auto mistahes Euroopa riigist alati kokkulepitud ajaks. Vältige iseseisvalt auto toomisega kaasnevaid raskusi ning üllatusi. Toome teie auto kiirelt ja soodsa hinnaga teile koju kätte.

Rahu ja kindlus: Oleme autode impordiga tegelenud aastaid ning teame kõiki auto transportimisega kaasnevaid väljakutseid ning võimalikke takistusi. Tänu meie kogemusele saate murevabalt oma auto meie kätte usaldada ning olla kindel, et auto jõuab ilma kahjustusteta turvaliselt Eestisse.

Meie poolt pakutavad lisateenused

Tehnoülevaatus: Saame teie autole korraldada sihtriigis põhjaliku tehnoülevaatuse, et veeenduda auto heas tehnilises seisukorras. Lisaks saame pakkuda tehnohooldust Eestis meie partnerettevõtete juures, kus teostame teie autole põhjaliku kontrolli ning soovi- või vajaduse korral eemaldame leitud puudused või modifitseerime auto teie maitse järgi.

Auto registreerimine Eestis: Aitame Teid auto registreerimisel Eesti ARK-is.

Muud individuaalsed lisateenused: Oleme autode impordiga tegelenud pikka aega ning tänu sellele saame teile pakkuda laia valikut lisateenuseid, mis on seotud auto hooldamise või modifitseerimisega. Saame teid aidata kõiges, alustades rehvide vahetusega ning lõpetades auto värvimise- või lisade lisamisega Teie soovide järgi.

Auto transport (ilma lisateenusteta) Saksamaalt

Kui teil on auto väljavalitud ning saate auto ise Saksamaalt välja osta, pakume teile auto Eestisse transportimise teenust alates 500 eurost, olenevalt autost. Auto tuuakse meie treileriga ning auto saabub Eestisse enamasti nädala jooksul turvaliselt ning lubatud ajaks. Kui te soovite auto saksamaalt transportimise teenuse hinda, küsige pakkumist.

Telli auto transport Euroopast!

Meie teenuse hind algab juba 600 eurost, olenevalt auto mudelist ning asukohast.

Pakume erinevaid teenuste pakette vastavalt Teie vajadustele ja soovidele.

Hinnapakkumise saamiseks vajutage alloleval nupul.

Ning sõitke oma uue unistuste autoga juba nädala pärast!

Auto toomine Euroopast küsimused

Korduma kippuvad küsimused ning nende vastused

Ühe keskmise suurusega sõiduauto transpordi hind Saksamaalt on ca 600€ ning tarneaeg enamasti vähem kui nädal aega.

Auto transpordi hind Itaaliast on ca 800€ keskmise sõiduauto puhul ning tarneaeg ca 7-päeva.

Jah. Aitame teie autole teha põhjaliku tehnohoolduse meie koostööpartnerite juures Eestis või Euroopas.

Auto transpordi aeg sõltub peamiselt asukohariigi kaugusest ning sellest, millise autoga on tegu. Kui tegu on suurema sõidukiga, nagu kaubik või erisõiduk võib tarneaeg olla ca 10-päeva ehk paar päeva kauem, kui tavalise sõiduauto puhul.

Kaubiku transport Saksamaalt, kui tegu on B-kategooria sõidukiga maksab ca 1000€ ning tarneajaks on ca 10-päeva olenevalt asukohariigist.

Jah. Aitame teid erinevate lisateenustega, nagu ARK-registreerimine, liikluskindlustuse korraldamine või auto keemiline puhastus.

Autode ost,
raha kohe

Ostame teie vana auto ning maksame kuni 85% hinnast juba samal päeval

Kasutatud autode müük

Lai valik kasutatud ja uueväärseid autosid Saksamaalt ja Euroopast

Uueväärsed kasutatud autod Euroopast

Kõik meie poolt toodud autod on kontrollitud ajaloo- ning läbisõiduga ning kõigile müüdud autodele kehtib müügigarantii.

Golden Car Estonia

Vajate konsultatsiooni uue auto leidmiseks?