fbpx

Auto vahetus kiirelt ja lihtsalt

Vaheta oma auto uue vastu mugavalt ja murevabalt!

Auto vahetus

Soovite vahetada oma auto uuema vastu? Küsige pakkumist.

Auto vahetus GoldenCar-is

Kui soovite oma auto vahetada uuema- või sarnase mudeli vastu, küsige pakkumist!

Pakume teile võimalust vahetada oma vana auto kiirelt ja mugavalt uue vastu. Meie autoaias on lai valik Euroopast toodud ning heas korras kasutatud autosid igale maitsele. Vahetage oma auto uue vastu soodsatel tingimustel ning murevabalt. Küsige pakkumist võttes meiega ühendust (siit).

Ostame teie vana auto, makstes auto eest mõistliku hinna!

GoldenCar-is muudame sõiduki vahetamise lihtsaks. Meie spetsialist hindab teie sõiduki kohapeal tasuta ning professionaalselt. Kogu protsess on kiire ja mugav, võttes aega maksimaalselt kaks nädalat, kuid korras auto puhul saame hakkama tavaliselt kuni paari päevaga. GoldenCar-is saate kõik teenused ühest kohast – finantseerimisvõimalused, abi liisingulepingu vormistamisel ja uue auto registreerimisel.

Uuema auto kasulikkus ei piirdu enamasti vaid rahalise kokkuhoiuga. Uuemad sõidukid on varustatud uusimate ohutus- ja mugavusfunktsioonidega, mis tagavad teile turvalise ja meeldiva sõiduelamuse. Uuemad autod on ka keskkonnasäästlikumad ning ökonoomsemad. Laiem valik uusi mudeleid võimaldab leida just teile sobivaima sõiduki, mis vastab teie eluviisile ja vajadustele.

Ärge laske oma vanal autol teie rahakoti sisu kahandada! Külastage meid Tartus, Kadaka pst 72 ning vahetage oma vana auto hoopis uue vastu juba täna!

Auto vahetus tehtud lihtsaks

Tasuta ekspertnõustamine aitab teil valida auto, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele.

Konkurentsivõimelised finantseerimisvõimalused paindlike liisingu- ja laenupakettidega.

Ärge viivitage otsusega, külastage meie autoaeda juba täna!

Sõidukite vahetusteenus - mugav üleminek uuele autole

Sõidukite vahetusteenus võimaldab teil oma praegust autot müümata otse uue vastu vahetada, lisaks on võimalik oma vana auto anda uue auto sissemaksuks. Auto vahetus on kiire ja mugav lahendus, mis aitab vältida vana auto müügiprotsessiga kaasnevaid tegemisi ja väljakutseid, samuti säästate palju aega.

Autode ost,
raha kohe

Ostame teie vana auto ning maksame kuni 85% hinnast juba samal päeval

Kasutatud autode müük

Lai valik kasutatud ja uueväärseid autosid Saksamaalt ja Euroopast

Uueväärsed kasutatud autod Euroopast

Kõik meie poolt toodud autod on kontrollitud ajaloo- ning läbisõiduga ning kõigile müüdud autodele kehtib müügigarantii.

Golden Car Estonia

Vajate konsultatsiooni uue auto leidmiseks?