fbpx

Auto tehnohooldus

Auto tehnohooldus murevabalt Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas

Auto hooldus Tallinnas

Auto tehnohooldus Tallinnas mugavalt ja kiirelt!

Auto tehnohooldus usalda eksperdile!

Broneeri taskukohane ja kvaliteetne auto tehnoholdus murevabalt!

Küsi auto hoolduse pakkumist!

Jätke meile oma andmed ning küsige hinda!

Broneeri auto hooldus

Teostame teie autole põhjaliku tehnohoolduse Tallinnas, Tartus, Pärnus või Narvas murevabalt ning alati parima kvaliteediga. Tuvastame teie auto vead ning eemaldame need. Kõigile töödele garantii.

Auto tehnohooldus Tallinnas

Teostame teie autole tehnohoolduse, tuvastades ja eemaldades auto probleemid

Iga auto vajab regulaarset hooldust ning õigeaekselt hooldatud auto säästab teile tulevikus aega ja raha. Kas teie auto tõrgub või autol on tekkinud mõni veateade? Auto tehnohooldust tasub alati teha õigeaegselt, et vältida probleeme, mis võivad erinevate osade kulumisel tekkida ning kasvada suuremateks probleemideks. Kui auto toimimises on juba märgata vigu või tagasilööke, tasub hooldusesse pöörduda esimesel võimalusel. 

Mure- ja higivaba teenus, kiire pakkumine, lühikesed järjekorrad.

Tuues oma auto GoldenCar tehnohooldusesse, saate kindlad olla, et eemaldame kõik auto vead ning seda mõistliku aja- ja hinnaga. Oma auto saate tuua hooldusesse Tallinnas, ning aja broneerida vajutades siia.

Miks tasub autot õigeaegselt hooldada?

Auto õigeaegne hooldus on tähtis, kuna erinevate komponentide töö sõltub mitmetest erinevatest asjaoludest. Näiteks mõni kolks või jõnks veermikus tekitab sõitmisel vibratsiooni, mis mõjutab ka teisi auto agregaate. Eriti mõjub halvasti vibratsioon kuluvosadele veermikus, aga ka muudele auto osadele. Ebameeldivate üllatuste vältimiseks tasuks autot regulaarselt hooldada, kindlasti tuleks korra-kaks aastas vaadata üle auto veermik ning vastavalt auto tootja juhistele vahetada regulaarselt mootori- ja käigukasti õli.

Autodiagnostika

Tuues oma auto meie juurde hooldusesse, korraldame teie autole põhjaliku diagnostika, kasutades selleks uusimaid seadmeid ning professionaalseid töövõtteid. Leiame teie auto vead ning teeme teile ettepaneku, kuidas need kõige paremini eemaldada.

Auto hooldus Tallinnas

Vajutage alloleval nupul, et broneerida autoteenindus Tallinnas meie koostööpartnerite juures. Hinnapäringule saate vastuse juba samal- või järgmisel päeval. 

Autode ost,
raha kohe

Ostame teie vana auto ning maksame kuni 85% hinnast juba samal päeval

Kasutatud autode müük

Lai valik kasutatud ja uueväärseid autosid Saksamaalt ja Euroopast

Uueväärsed kasutatud autod Euroopast

Kõik meie poolt toodud autod on kontrollitud ajaloo- ning läbisõiduga ning kõigile müüdud autodele kehtib müügigarantii.

Golden Car Estonia

Vajate konsultatsiooni uue auto leidmiseks?